Jürgen Ligi paneb võistlusmatkal osalejad proovile

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva malev

Eeloleval reedel ja laupäeval toimub Koerus ja Koeru vallas Noorte Kotkaste Järva maleva ja Kodutütarde Järva ringkonna võistlusmatk «Luureretk 2015».

Võistlus toimub kolmes vanusegrupis. Võistlusraja pikkus linnulennult noorematel on 5-6 km, keskmisel vanusegrupil 15 km ja vanematel võistlejatel 25 km. Noorem vanusegrupp liigub kontrollpunktist-kontrollpunkti legendi ja kaardi abil. Keskmine ja vanem vanusegrupp liigub maastikul kaardi ja kompassi abil. Liikumine toimub kontrollpunktist- kontrollpunkti. Postkastides ja kontrollpunktides tuleb noortel lahendada etteantud ülesandeid.

Võistlusel tuleb noortel näidata oma oskusi järgu- ja erikatsetest, lahendada täpsus- ja osavusülesandeid, meeskonnatööd ja nutikust nõudvaid ülesandeid. Vanem ja keskmise vanusegrupid peavad täitma lisaks eelpool nimetatule luureülesande.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles