Paide kuningad otsustasid tunnustada ürituste korraldajat ja tuntud näitlejat

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu teine poolfinaal.
Peeter Oja
Eesti Laulu teine poolfinaal. Peeter Oja Foto: Erlend Štaub

Nelja kuninga päeval otsustati Kuningate nõukojas anda kuningate sihtkapitali stipendiumid Urmas Jõgile ja Peeter Ojale. Stipendiumid antakse üle Paide linna sünnipäeval 30.septembril.

Urmas Jõgi on aastaid vedanud Järvamaale tuntust toonud Paide-Türi rahvajooksu ja Järvamaa messi ning viimasel paaril aastal aidanud korraldada Järvamaa päevi Solarise keskuses Tallinnas.

Kuningad on seisukohal, et need ettevõtmised on kaugelt ületanud Järvamaa piire, kuid kahjuks ei ole väga märgatud nende sündmuste eestvedajaid.

Stipendium on kuningate tähelepanuavaldus ning väikene innustus Urmas Jõgile edaspidiseks.

Peeter Oja näitas üles oma kaastundlikku poolt kui otsustas teha suhteliselt suure annetuse oma etenduse tuludest Sargvere kortermaja põlengus kannatanute elamistingimuste taastamiseks.

Kuningad on seisukohal, et selline teguviis Järvamaa elanike suhtes on suuremeelne ning heaks eeskujuks paljudele teistele.

Stipendiumiga avaldavad kuningad oma tänu ning soovivad häid tegusid Peeter Ojale ka edaspidiseks.

Stipendiumide suurused olenevad kuningate sihtkapitalile tehtud annetustest.

Kõigi toetus stipendiumide väljaandmiseks on oodatud:

SA Järvamaa Kogukonnafond a/a EE642200221023628002 Swedbank, märksõna „Kuningate fond“. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles