Tallinna-Tartu kiiruskaamerad sähvivad enim Järvamaa lõigus

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel reedel kontrollis politsei liiklejate liikluskäitumist Tallinna-Tartu maanteel (vt ka väikseid fotosid). Pildil on kiirusemõõtmisega ametis Paide politseijaoskonna patrullpolitseinik Valdur Mõttus.
Eelmisel reedel kontrollis politsei liiklejate liikluskäitumist Tallinna-Tartu maanteel (vt ka väikseid fotosid). Pildil on kiirusemõõtmisega ametis Paide politseijaoskonna patrullpolitseinik Valdur Mõttus. Foto: Dmitri Kotjuh

Eesti tuiksoone, Tallinna–Tartu maantee kiiruskaamerad tabavad suurema osa kiiruseületajatest teolt just Järvamaa lõigul. Valdav osa määratud hoiatustrahvidest on väikesed, kuid rikkujaid jagub.  

Kiirusekaamerate paigaldus ei tähenda, et politseinikel enam tööd ei oleks. Alates märtsist on nad kontrollinud Järvamaal piirkiirusest kinnipidamist põhjalikumalt neljal päeval ja tulemused on kehvad.

Paide politseijaoskonna välijuht Ivar Huopolainen ütles, et olukord liikluses pole kiita. Kiiruspiirangute rikkujaid on tabatud ligi 70. Valdav osa patustajatest on ületanud lubatud sõidukiirust 21–40 kilomeetriga tunnis. Tabatud on nii mehi kui ka naisi, nii noori kui ka vanu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles