Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Eesti tuiksoone, Tallinna–Tartu maantee kiiruskaamerad tabavad suurema osa kiiruseületajatest teolt just Järvamaa lõigul. Valdav osa määratud hoiatustrahvidest on väikesed, kuid rikkujaid jagub.

*Kui praegu võib maakonna kalleima maja või korteri eest küsitav raha tunduda ülemäära suur, siis müüjate meelest see nii ei ole, kõik oleneb oskusest näha hinnast kaugemale.

*Laupäeval oli Paide kesklinn siginat-saginat täis. Oli laat ja leivakonkurss, Padiselt saabusid rattamatkajad, oli muusikat, tantsu ja näitemängu – aegade tuuled olid toonud Paidesse nelja kuninga päeva ja jürilaada.

*Esmaspäeval sooritas Järvamaal eesti keele riigieksamit 217 gümnasisti.

*Arvamusküljel võtavad sõna Kristjan Kõljalg ja Urmas Glase.

*Looduse- ja metsamees Tarmo Mikussaar tunneb muret mägralinnakute pärast, seepärast on tal kaasmetsaomanikele üht-teist meelde tuletada.

*Laupäeval ja pühapäeval kõlas Paide kultuurikeskuses laste laul, sest igakevadise Järvamaa laste lauluvõistluse «Laulukaar 2015» parimad vajasid selgitamist.

*Laupäeval oli Pärnu jõel kuues Türi–Tori kiirlaskumine. Madalast veest ja aeglasest voolust hoolimata olid paatkonnad tänavu nobedamad kui eelmisel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles