Järvamaa kinnisvara väärtus selgub tulevikus

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
215 000 eurot – palkmaja Türi vallas Laupal, kogupind 152,5 m², krunt 1,9 ha. Looduskaunis kohas, sobilik suuremale perele või turismiga tegeleda soovijale.
215 000 eurot – palkmaja Türi vallas Laupal, kogupind 152,5 m², krunt 1,9 ha. Looduskaunis kohas, sobilik suuremale perele või turismiga tegeleda soovijale. Foto: pindi.ee

Kui praegu võib maakonna kalleima maja või korteri eest küsitav raha tunduda ülemäära suur, siis müüjate meelest see nii ei ole, kõik oleneb oskusest näha hinnast kaugemale.

Järvamaal üht kalleimat maja müüv Pindi Kinnisvara maakler Eeri Sild sõnas, et Türi vallas Laupal asuva palkmaja eest küsitav 215 000 eurot võib telefoni teel tõesti tunduda suure summana, aga kui huvitatud kliendiga maja valdustes jalutada, siis enam mitte.

«Ei tasu arvata, et Järvamaa on kinnisvara asukohana sedavõrd perspektiivitu, et tulevikuväljavaatega kompleksse kinnisvara eest ei maksa õiget turuväärtust küsida. Tasub küll,» ütles Sild. «Kui märtsis üles pandud maja müügi kohta on kuu ajaga olnud mitu tõsise huviga küsimist, näitab see hinna õigsust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles