Päästjatel oli nädalavahetusel rohkelt kustutamist

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kulupõleng. Pilt on illustratiivne.
Kulupõleng. Pilt on illustratiivne. Foto: Liis Treimann

25. aprill kell 17. 40 tuli häirekeskusesse teade pinnase põlengust Paide vallas Pikakülas. Teataja sõnul oli oht majale ning tuld olid võtnud ka lähedal asuvad kuused. Sündmusele reageerinud päästjad kustutasid põlenud pinnase ja hoidsid ära tule leviku hooneni.

25. aprill kell 15.19 helistati häirekeskusesse ja anti teada hoone tulekahjust Roosna-Alliku vallas Viisu külas. Teataja sõnul oli põletatud prahti ning tuule pöördudes maja poole lendasid sädemed maja räästasse. Sündmusele saabunud päästjad kustutasid tulekahju.

25. aprill kell 11.27 sai häirekeskus teate pinnase põlengust Kareda vallas Köisi külas. Helistaja sõnul oli tehtud tünnis lõket ning sealt läks tuli laiali, levides umbes 10x10 meetri suurusele maaalale. Päästjad kustutasid põlengu.

24. aprill kell 12.11 anti häirekeskusele teada, et Paide vallas Mustla külas löövad tugeva tuule tõttu elektriliinid kokku ning sealt kukkuvad sädemed on süüdanud pinnase. Päästjate saabudes oli kulupõlengu kustunud, meeskond kontrollis põlenud maaala üle. Edasist ohtu ei leitud.

24. aprill kell 11.11 sai häirekeskus teate kulupõlengust Türi vallas Kolu külas. Päästjate saabudes põles pinnas umbes 50x70 meetri suurusel maaalal.

24. aprill kell 9.50 käisid päästjad Ambla vallas Käravete alevikus kustutamas kaks päeva tagasi põlenud hoonet. Hoones hõõgusid söed, mille päästjad kustutasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles