Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Järvamaa esimesel töömessil võis 25 tööandja seast leida mitu sellist, kelle ettevõttes võib heade oskuste ja tubli tööga teenida tuhandeeurost palka.

*Riigikogu liige Kaia Iva, Järva maavanem Tiina Oraste, Paide linnapea Priit Värk, Paide abilinapea Janno Lehemets – neid kõiki ühendab see, et nende ametinimetuse ette käib sõnaosa «eks» ja praegu neil töökohta pole.

*Paides võimul olev koalitsioon otsustas vahetult enne üleeilset linnavolikogu istungit loobuda plaanist tõsta linnavolikogu esimehe tasu 600 eurolt 800 eurole ja aseesimehe tasu 300 eurolt 400 eurole. Paide linnavolikogu esimees Peeter Saldre selgitas, et tasude tõstmine jäi ära rahapuuduse tõttu.

*Ühel Paide kesklinna korrusmajal on oma saladus. Esimese korruse korteris asuva G4Si Paide kontori viis tuba on siganalisatsiooni, relvuruumi ja patrulltöötajatega üks linna enim turvatud koht.

*Järva-Jaanis Metstaguse Agrot juhtival Teet Kallakmaal peab olema uusim mobiil, parim jalgratas ja pulsikell, kuid põllutöid eeldab juhtida Exceli tabelist ja sedagi vaid aastas viiel kuul.

*USA suursaadik Jeffrey Levine tundis heameelt võimaluse üle veeta päev Tallinnast väljas. Neljapäeval tehtud Järvamaa-visiidist jääb talle meelde inimeste loomingulisus.

*Kui mõni Türi elanik sattus neljapäeva hommikul linnastaadioni lähistele jalutama, võis ta endamisi imestada, kas tõesti on olümpiavõitja Andrus Veerpalu suusatamise kergejõustiku vastu vahetanud. Nimelt mõõtis suusamees kergel sammul staadioniringe. Tema kõrval ka mitu lasteaialast, sest ühisel spordipäeval said staadionil kokku Türi lasteaia Lokuta ja Särevere maja kasvandikud ning veetsid koos Veerpaluga sportlik hommikupooliku.

*Kaarel Aluoja näitab vanadel piltidel, kuidas kunagi lainetas kevadisel ajal ümber Paide vesi.

*Kahe nädala jooksul, mil veebilehel teemeara.ee on kirjapanek avatud olnud, on Järvamaalt kirja pandud juba 73 talgupaika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles