Lapsed lippasid Veerpaluga võidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui mõni Türi elanik sattus neljapäeva hommikul linnastaadioni lähistele jalutama, võis ta endamisi imestada, kas tõesti on olümpiavõitja Andrus Veerpalu suusatamise kergejõustiku vastu vahetanud. Nimelt mõõtis suusamees kergel sammul staadioniringe. Tema kõrval ka mitu lasteaialast, sest ühisel spordipäeval said staadionil kokku Türi lasteaia Lokuta ja Särevere maja kasvandikud ning veetsid koos Veerpaluga sportliku hommikupooliku.

Spordipäeva eestvedaja Deivi Šadeiko, kes mõlemas majas liikumistunde annab, selgitas, et kahe lasteaia spordipäev «Olümpiamängud» ühildati ka käimasoleva südamenädalaga.

Šadeiko ütles, et kavas oli teatejooks, sprint, pallivise, batuudihüpped ja  pikamaajooks, kus pisemad läbisid 100 meetrit ja eelkooliealised 400 meetrit. «Suuremate lastega jooksis Veerpalu kaasa. Kui tüdrukud jooksid, oli tal jope seljas, aga kui poisid starti läksid, viskas jope maha,» ütles Deivi Šadeiko naerdes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles