USA suursaadikut üllatas järvalaste loovus

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA suursaadik Jeffrey Levine (esiplaanil) on Järvamaal nähtuga rahul, teda inspireerib siinsete inimeste loovus. Seega on rahuloluks põhjust ka Järva maavanemal Alo Aasmal (vasakul).
USA suursaadik Jeffrey Levine (esiplaanil) on Järvamaal nähtuga rahul, teda inspireerib siinsete inimeste loovus. Seega on rahuloluks põhjust ka Järva maavanemal Alo Aasmal (vasakul). Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

USA suursaadik Jeffrey Levine tundis heameelt võimaluse üle veeta päev Tallinnast väljas. Neljapäeval tehtud Järvamaa-visiidist jääb talle meelde inimeste loomingulisus.

Põhjaka mõisa uksest sisse astuv mustas ülikonnas USA suursaadik Jeffrey D. Levine märkab mõisa aknal päikest võtvat tumehalli pikakarvalist kassi.

Tema huulilt pääseb imestushüüe ja ta kükitab umbes pooleks minutiks trepile, et kassi silitada. Kiisu tõuseb jalgadele ja hakkab nurruma. Seejärel on suursaadik taas võõrustajate päralt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles