Töötan selleks, et hästi elada

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metstaguse Agro juht Teet Kallakmaa peab ennast tagasihoidlikuks inimeseks, kellele ei meeldi koosolekuid juhatada ega kõnesid pidada. Reisihimulisena viibib ta tööl aastas viis kuud, et õpetatud agronoomina juhatada kevadisi ja sügisesi põllutöid.
Metstaguse Agro juht Teet Kallakmaa peab ennast tagasihoidlikuks inimeseks, kellele ei meeldi koosolekuid juhatada ega kõnesid pidada. Reisihimulisena viibib ta tööl aastas viis kuud, et õpetatud agronoomina juhatada kevadisi ja sügisesi põllutöid. Foto: Dmitri Kotjuh

Järva-Jaanis Metstaguse Agrot juhtival Teet Kallakmaal peab olema uusim mobiil, parim jalgratas ja pulsikell, kuid põllutöid eeldab juhtida Exceli tabelist ja sedagi vaid aastas viiel kuul.

Olete tõeline kodumaa mees, sünnipäevgi samal päeval.

Nii ta on jah ja selle üle on mul hea meel. Saan tähistamist alustada päev varem ja järgmine päev on alati vaba. Ega ma oma sünnipäeva seosest Eestimaaga varem teadnud, teadvustasin seda endale alles 1990ndatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles