Noored spetsialistid koolidesse ei jõua

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Soovitust, miks õpetajana töötada, ma anda ei oska, sest selle peaks igaüks enda jaoks ise välja mõtlema. Minu jaoks on oluline teadmine, et mul on võimalus muuta mõne lapse elu paremaks ja õpetada neid endasse uskuma,» ütleb Noored kooli 5. lennu vilistlane Kadri Jakobson.
«Soovitust, miks õpetajana töötada, ma anda ei oska, sest selle peaks igaüks enda jaoks ise välja mõtlema. Minu jaoks on oluline teadmine, et mul on võimalus muuta mõne lapse elu paremaks ja õpetada neid endasse uskuma,» ütleb Noored kooli 5. lennu vilistlane Kadri Jakobson. Foto: Erakogu

Programm «Noored kooli» toob Eesti koolidesse tööle noori spetsialiste, kes on otsustanud pühenduda õpetajatööle. Programmi kaheksa aasta jooksul pole Järvamaa koolidesse noored paraku jõudnud.

«Noored kooli» programmi kommunikatsioonijuht Helen Sabrak, kes ühtlasi on programmi vilistlane, ütles, et paraku pole siiani olnud võimalust teha koostööd ühegi Järvamaa kooliga.

Sabraku teada on kaheksa aasta jooksul osalenud programmis küll Järvamaa taustaga inimesi, aga ilmselt on kohalike koolide ja kogukonna laiem teadlikkus programmist veel väike.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles