Kaunid tantsijad võivad paari tülli ajada

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Spordisõpru tantsu ja säraga rõõmustava tantsutrupi Femme tüdrukutel on omad pisikesed unistused. Tants aitab neil rahuldada tähelepanuvajadust, tuua tavarutiini vaheldust, avastada ennast.

Et nende etteasted läheksid üha paremaks, pingutavad tüdrukud tantsida ja harjutada kaks korda nädalas poolteist tundi. «Seda on kasvõi enese vormishoidmiseks vähe ja üks treening võiks kindlasti veel olla. Me teadvustame endale, et me pole mitte võistlus-, vaid puhas sõurühm,» selgitas Femme eestvedaja Triin Väin. «Igaüks meist tantsib ju töö ja kooli kõrvalt, kuid allahindlust ei tee. Publikut ei huvita, kas tüdrukul valutab kõht või oli ta öö otsa magamata. Kui tullakse esinema, siis tuleb oma töö hästi ära teha.»

Tantsutüdrukud treenivad Paides ja Schenkeri liigasse jõudnud võrkpallurite tõttu tuleb ette palju esinemisi, kuid mitte keegi neist ei ela maakonna keskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles