Saunametsas selgusid Järvamaa meistrid valikorienteerumises

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JOKA

Järvamaa meistrid valikorienteerumises selgitati Türi Saunametsa orienteerumismaastikel. Rajameister Kaarel Kallas oli võistlejaile maastikule paigutanud 18 kontrollpunkti, mille läbimiseks oli kontrollaeg 1 tund.

Järvamaa meistriks krooniti meestest Tiit Poopuu Paide vallast, kes suutis kõik kontrollpunktid läbida ajaga 53.18, järgnesid Martin Liidlein ja Gert Saamann Türilt. Naiste seas võtsid kolmikvõidu türilannad Siiri Poopuu, Marliliis Aren ja Rita Ojala. Meesveteranide M40 klassi esikolmikusse jõudsid Gert Saamann ja Margus Marrandi Türilt ning Ain Nemvalts Roosna-Allikult.

Samas peetud koolinoorte valikorienteerumise meistrivõistlustel olid 10.-12.klassi õpilastest võidukad Riin Kruus, Sigrid Roosileht ja Riho Noormets Türi Ühisgümnaasiumist, 8.-9.klassi õpilastest Laura Pähk, Carmen Toomet Paide Gümnaasiumist ja Jarmo Kaasiku Aravete Keskkoolist, 6.-7.klassi õpilastest Kaidy Kaasiku Aravete Keskkoolist ja Markus Sulg Türi Põhikoolist ning 1.-5. klassi õpilastest Karolin Puusepp Türi Põhikoolist ja Varmo Ivask Aravete keskkoolist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles