Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Kanal 2 saates «Kodutunne» nägi esmaspäeva õhtul Järvamaal Kareda vallas Vodja külas elavat perekond Hummelit. Pereema kinnitusel andis telesaade neile tagasi elurõõmu, võttemeeskonna alustatud remonti on pere jätkanud.

*Aastaid on kohalikud kalamehed pahandanud, et harpuunidega püütakse veesilmad kaladest tühjaks. Nüüd peaks Paide tehisjärve kalavaru suurenema, sest harpuunipüük läks keelu alla.

*Laupäeval kirjutas Järva Teataja loo, kus vaimupuudega tütar veetis viis päeva koos surnud emaga. Eesti hooldajate liidu juht, «Puutepunkti» produtsent Tiina Kangro kirjutab arvamusleheküljel, et selle asemel et heita oma ebaõnnestunud töö varjamiseks surnule ette, et ta ei pöördunud ametkondade poole, peaksid sotsiaaltöötajad ning riigi ja kohaliku tasandi sotsiaaljuhid otsima vastust küsimusele, miks ta ei pöördunud ja mis juhtus enne.

*Veterinaarkeskus võib lõpuks uue omaniku leida.

*Aravete kultuurimajas olnud Järvamaa näitemängupäev täitis vaatajad rahuloluga: huviteatrite tase on endiselt hea ja lavastustes juhuslikkus puudub.

*Kui metsa istutamine ja raiumine käivad pikaaegsete kavade järgi ning miljonisse ulatuvate puude hulgas kiireid muutusi ei tehta, üllatas tänavu metsaistutajaid loodus ise.

*Laupäeval Albus olnud Eesti juunioride tõstemeistrivõistlustel said SK Vargamäe tõstjad klubide arvestuses kolmanda koha. See oli nende võimaluste juures parim tulemus.

*Laulurästas alustab hommikust kontserti esimesena ja lõpetab õhtuse etteaste viimaste hulgas. Kes tahab kuulda parimaid palasid, peab vara tõusma, sest õhtune rästas ei ole nii hoogne kui hommikune, kirjutab loodusfotograaf Ingmar Muusikus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles