Laval puudus juhuslikkus

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgsema külateatri etenduse lõpus tulid näitlejad publiku sekka ja jagasid põlevaid küünlaid, mida siis vaatajad laulu «Mis maa see on» saatel käest kätte edasi andsid.  
Erakogu
Jalgsema külateatri etenduse lõpus tulid näitlejad publiku sekka ja jagasid põlevaid küünlaid, mida siis vaatajad laulu «Mis maa see on» saatel käest kätte edasi andsid. Erakogu Foto: Erakogu

Aravete kultuurimajas olnud Järvamaa näitemängupäev täitis vaatajad rahuloluga: huviteatrite tase on endiselt hea ja lavastustes juhuslikkus puudub.

Kuus truppi tõid lavale seitse väga erinevat lavastust, muuhulgas nägi kolme algupärandit. Parimad selgitas ja andis näitlejatele tagasisidet žürii koosseisus ajakirja Teater.Muusika.Kino teatrikriitik Madis Kolk, teatripedagoog Virko Annus ja harrastusteatri lavastaja Viiu Paljak.

Viimase 15 aasta jooksul korduvalt riiklike festivalide žüriides olnud Kolk ütles, et tore oli näha mitmekesisust ja head taset ka maakonna festivalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles