Väätsal ja Roosna-Allikul läheb lahti digipööre

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede hommikul kuulutas Samsung Digipöörde koolitusjuht Mart Laanpere välja need 12 katsekooli, kes osalevad tänavu Samsung Electronics Baltics’i ja Tallinna Ülikooli algatatud kooliuuendusprogrammis. Katsekoolide nimekirjas on ka Väätsa ja Roosna-Alliku põhikool.

Programmi algatanud Samsungi esindaja Martin Sarapi selgitusel näitab tänavu programmi kandideerinud koolide hulk Eesti koolide valmisolekut kasutada uusimat tehnoloogiat õppetöös. «Programmi kandideeris 68 kooli, mis on tunnistus sellest, et Eesti õpetajad mõistavad eeliseid, mida toob endaga kaasa tehnoloogia rakendamine õppetöös ja nad soovivad neid kasutada,» lausus Sarap.

Koolitusjuhi Mart Laanpere andmetel kandideeris programmi koole igast maakonnast ja konkurents programmi pääsuks oli tihe. «Žüriil oli viimase hetkeni raskusi finalistide selgitamisega, sest võistlus oli võrdlemisi tasavägine. Eesti koolide valmisolek digipöördeks on väga hea,» ütles Laanpere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles