Tõstjad tõid klubile kolmanda tulemuse

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Laupäeval Albus olnud Eesti juunioride tõstemeistrivõistlustel said SK Vargamäe tõstjad klubide arvestuses kolmanda koha. See oli nende võimaluste juures parim tulemus.

Vargamäelased olid kodustel võistlustel väljas seitsmekesi. Meistritiitleid kogunes üks. SK Vargamäe treener Ahti Uppin ütles, et seda oli ette aimata. «Rohkem võimalusi kahjuks välja ei tulnud, kuigi variante oli. Näiteks kuni 77 kg tõstjate seas tõukas konkurent viimasel katsel oma raskuse ära ja võttis Mati Karbuse ees meistritiitli. Mis teha, tugevamad võidavad,» selgitas ta. «Uusi poisse on tulnud küll klubisse juurde, kuid nad pole veel saanud areneda. Peame kasvama, sest on ka väljalangevusi.»

Siiski tõstis Uppin esile poiste ridamisi tehtud rekordid. Kuni 56 kg tõstjate seas tegi Armas Reisel U15 klassi kogusummaks Eesti rekordi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles