Tuletõrjesportlased turnisid spordihallis

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide torn 2014 E-Piim spordihallis.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Paide torn 2014 E-Piim spordihallis. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval toimus Paides E-Piim spordihallis tuletõrjesportlastele kuuendat korda sisevõistlus konksredeliga ronimises „Paide Torn 2015“.

Korraldaja Margo Tammepõld selgitas, et tegemist on ühe tuletõrjespordi individuaalalaga, kus kahest katsest selgitatakse välja parim. Vastavalt vanusegruppidele ronitakse konksredeli abil kas teisele kolmandale või neljandale korrusele.

Sellel aastal oli osalemas rekordarv tuletõrjesportlasi. Kui eelmistel aastatel oli osalejaid keskmiselt 60, siis tänavu võttis osa 95 tuletõrjesportlast. Esindatud olid kõigi kolme Balti riigi tuletõrjesportlased. Oli väga põnev ja kaasahaarav võistluspäev millele lisasid energiat Femme tantsutüdrukud. Võistluste käigus püstitati viis uut Paide torni rekordit. Kuni 12 a poisid Roman Trofimovics ajaga 8,06 Läti, (13-14a) Martin Sild ajaga 7,64 Paide VTS, tüdrukud (-12a) Carme Rääk 10,25 Valgamaa, tüdrukud (13-16a) Karina Konstantinova 9,25 Läti, Naised (17 a -) Edit Tammepõld 8,80 Paide VTS. Võistlustel eriauhinna pälvisid kõige noorim 6 aastane poiss Lennart Laos Kihnu saarelt ja noorim tüdruk 5 aastane Mariete Tammepõld Paide Vabatahtliku Tuletõrje Seltsist . Tugevat konkurentsi pakkusid Järvamaa tuletõrjesportlased, saavutades kodupubliku ees mitmeid auhinnalisi kohti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles