Väätsal ja Roosna-Allikul toimub digipööre

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Digipööre

Reede hommikul kuulutas Samsung Digipööre koolitusjuht Mart Laanpere need 12 pilootkooli, kes osalevad sellel aastal Samsung Electronics Baltics’i ja Tallinna Ülikooli poolt algatatud Eesti kooliuuendusprogrammis. Pilootkoolide nimekirjas on ka Väätsa ja Roosna-Alliku põhikool.

Programmi algatanud Samsungi esindaja Martin Sarapi sõnul näitab tänavu programmi kandideerinud koolide hulk Eesti koolide valmisolekut uusimat tehnoloogiat õppetöös kasutada. “Programmi kandideeris 68 kooli üle Eesti, mis on tunnistus sellest, et Eesti õpetajad mõistavad eeliseid, mida toob endaga kaasa tehnoloogia rakendamine õppetöös ning soovivad neid kasutada,” sõnas Sarap.

Koolitusjuhi Mart Laanpere sõnul kandideeris programmi koole igast maakonnast ning konkurents programmi pääsemiseks oli tihe. “Žüriil oli viimase hetkeni raskusi finalistide välja selgitamisega, sest võistlus oli võrdlemisi tasavägine. Eesti koolide valmisolek digipöördeks on väga kõrge,“ ütles Laanpere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles