Järvamaa kuulitõukaja kuulub heldelt toetatavasse järelkasvutiimi

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Piirimäe
Kätlin Piirimäe Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti Olümpiakomitee järelkasvutiimi „Märka järgnevat põlvkonda“ 2015. aasta koosseisu esitlus on täna 17. aprillil kell 13 AHHAA Teaduskeskusesse (Sadama 1, Tartu). Esitlus toimub Eesti Olümpiaakadeemia aastakonverentsi raames ja seda saab otseülekandes jälgida siit.

Tänavustest stipendiaatidest on esitlusel osalemist kinnitanud allveeujuja Ksenia Belomestnova, iluuisutajad Irina Štork ja Taavi Rand, kahevõistleja Kristjan Ilves, kergejõustiklased Eleriin Haas, Hans-Christian Hausenberg, Kätlin Piirimäe ja Janek Õiglane, kiiruisutaja Saskia Alasalu, käsipallur Ardo Puna, laskesuusataja Rene Zahkna, laskja Peeter Olesk, murdmaasuusataja Marko Kilp, orienteeruja Evely Kaasiku, purjetaja Anna Pohlak, rallisõitja Sander Pärn, saalihokimängija Kaspar Kallion, ujuja Kregor Zirk, veemotosõitja Rasmus Haugasmägi, vehklejad Julia Beljajeva, Erika Kirpu ja Katrina Lehis ning võrkpallur Henri Treial.

Kätlin Piirimäe on Koigi vallast pärit ning õpib Paide gümnaasiumi XII klassis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles