Veel üks teeninduspunkt paneb uksed kinni

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teadmine, et elektriarveid saab ta tasuda ka interneti teel, Veera Kleemeierit (ees) ei lohuta. «Ma olen vana, arvutit mul pole ja ega ma sellega midagi teha ei oska ka,» kurdab ta.
Teadmine, et elektriarveid saab ta tasuda ka interneti teel, Veera Kleemeierit (ees) ei lohuta. «Ma olen vana, arvutit mul pole ja ega ma sellega midagi teha ei oska ka,» kurdab ta. Foto: Dmitri Kotjuh

Viisteist klienti päevas on liiga vähe ja asju saab ajada ka interneti teel, leiab Eesti Energia ning sulgeb 1. augustil Paide teeninduspunkti.

Oma kodulehel kuulutab Eesti Energia: «Suure tööstusettevõttena mõistame, et mõjutame oma tegevusega Eesti keskkonda, eestimaalaste toimetulekut ja kogu riigi arengut.»

Kahtlemata mõjutab teisipäeval ettevõtte välja saadetud pressiteade mitme teeninduspunkti sulgemise kohta nii mõnegi eestimaalase, sealhulgas ka järvalaste toimetulekut, ja seda pigem halvas mõttes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles