Südamenädalal teeb selts külades tervisepäeva

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Alt
Ingrid Alt Foto: Järva Teataja

Seoses peatse südamenädalaga korraldab Järva diabeetikute ja reumaselts kaks tervisepäeva, neist ühe Koigis ja teise Ahulas.

Seltside juht Eevi Sikstus andis teada, et esimene tervisepäev on juba reedel, 17. aprillil  Koigi võimlas. Kella 11st 15ni kestval tervisepäeval kuuleb teavet diabeedi ohumärkide, haiguse riskigruppide, ennetuse ja haigusega toimetuleku kohta. Saab lasta mõõta veresuhkrut ja vererõhku. Diabaeetikutel on võimalik soetada endale abivahendeid, samuti vahetada tasuta oma glükomeeter uue,  kõrge täpsusega Contour plus glükomeetri vastu.

Kolmapäeval, 22. aprillil saab diabeediteadmisi värskendada  kella 14st 17ni Ahula lasteaias-algkoolis. Seal on esinejate hulgas lisaks Allium Upi osaühingu tootejuhile Marit Sõnajalale ka perearst dr Ingrid Alt.

Koigi tervisepäevale tulijatel palutakse endast ette teada anda Kaie Altmetsale telefonil 5309 0883, 384 6434 või e-kirjaga kaie@koigi.ee hiljemalt 15. aprilliks.

Ahula tervisepäevale tulijal palutakse endast teada anda Jelena Ossipovale telefonil 382 0500.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles