Muusika maha, tuled põlema ja narkokoer tantsuplatsile

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast politseireidi astus laupäeva esimestel tundidel Paide Plazas lavale DJ SASH, kelle «tööpäev» venis seetõttu pikemaks.
Pärast politseireidi astus laupäeva esimestel tundidel Paide Plazas lavale DJ SASH, kelle «tööpäev» venis seetõttu pikemaks. Foto: Maarja Trauss/Kuma

Reede öösel vastu laupäeva korraldasid politseinikud Järvamaal reidi, mille kestel astusid koos  narkokoertega läbi siinsetest pidudest, et leida keelatud aineid ja nende tarbijaid. Üks koht, kuhu nad sel ööl jõudsid, oli Paide Plaza.

Anonüümseks jääda soovinud piduline ütles, et ühel hetkel pandi saalis tuled põlema ja diskoripuldist anti teada, et käib politseireid. Saali tulid politseinikud ja üks koer. Teine koer jäi trepikotta.

Pidulise selgitusel jalutati koeraga saalis ringi, kuid ta ei näinud, et koer oleks midagi avastanud. «Ega ma väga sellesse tegevusse süvenenud ka,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles