Ühistu mängib suurpoe rendipinnad ümber

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Maksimarketi klientidele tuttav pilt, kus kassade vastas boksides tegutses viis kauplejat, on muutunud. Sealsele rendipinnale jäävad tegutsema vaid Südameapteek ning loodustooteid ja mesindusinventari müüv kauplus Ökotreff.
Paide Maksimarketi klientidele tuttav pilt, kus kassade vastas boksides tegutses viis kauplejat, on muutunud. Sealsele rendipinnale jäävad tegutsema vaid Südameapteek ning loodustooteid ja mesindusinventari müüv kauplus Ökotreff. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Vaatamata asjaolule, et Paide Maksimarketis napib rendipinda, laseb Järva tarbijate ühistu Südameapteegil laieneda peaaegu poole suuremale pinnale. Viiest tegutsenud kauplejast jääb alles kaks.

Pharma Holding (Südameapteek) juhatuse esimees Mart Mägi selgitas, et Maksimarketis asuva apteegi kasvuvajadus tuleneb seaduse nõuetest. «Asulates, kus on üle 4000 elaniku, peab üldapteekide miinimumpindala olema 80 ruutmeetrit, sellepärast esitasime ühistule palve meile täiendavat pinda leida,» täpsustas ta.

Suurem apteek tähendab ka suuremat kaubavalikut. Mägi ütles, et muutus ei puuduta retsepti- ega käsimüügiravimeid, valik laieneb pigem tervisekaupade, vitamiinide ja toidulisandite seas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles