Sillaotsa kergliiklustee laguneb vääramatult

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järva Teatajale kirjutas murelik lugeja, kes juhtis tähelepanu Sillaotsa kergliiklustee äärmiselt kehvale seisule. Teekate on lõiguti mõranenud ja vähemalt rulluisutajatel sinna sportima minna ei tasu.

Jaanus Koemets, kelle lähedased on sel teelõigul aktiivsed kergliiklejad, teadis öelda, et tee seisukord on läinud aasta-aastalt üha hullemaks. «Ega asfaltkate olegi kuigi vana, sest veehaaret ehitati ju 2008. aastal ja peaaegu poolele teele läks peale uus kate,» meenutas ta. «Paari aastaga on läinud sellegi katte seis päris hulluks.»

Koemets pakkus, et teekatte murenemist põhjustab ebastabiilne pinnas. Kunagisele raudteetammile rajatud kergliiklustee alla veetorustiku paigaldamise aegu tema teada aluspinnast enam korralikult ära ei täidetud ega tihendatud. Need möödalaskmised põhjustavadki nüüd vajumisi. «Samuti on seal hästi näha, et servad on vajunud. Mingil ajal sõitsid peal raskeveokid,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles