Vaheaeg möödus valikuid tehes

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitaja Harald Lepisk pidas Türi ühisgümnaasiumi avatud uste päeval tulevastele gümnasistidele inspireeriva loengu teemal «Tee seda, mida armastad ja tee seda tihti!».
Koolitaja Harald Lepisk pidas Türi ühisgümnaasiumi avatud uste päeval tulevastele gümnasistidele inspireeriva loengu teemal «Tee seda, mida armastad ja tee seda tihti!». Foto: Erakogu

Kevadvaheajal, mil enamik õpilastest nautis vabadust, olid üheksanda klassi õpilastele just kõige pingelisemad päevad. Tuli otsustada, millises gümnaasiumis sügisel koolitööd jätkata.

Maakonna kolm gümnaasiumi, kes tõenäoliselt ka suurema tulevaste gümnasistide «saagi» omavahel ära jagavad, on Paide gümnaasium, Paide ühisgümnaasium ja Türi ühisgümnaasium.

Paide ühisgümnaasium korraldas  tulevastele kümnendikele avatud uste päeva sel kolmapäeval. Lisaks oma kooli IX klasside õpilastele oli õppealajuhataja Marje Tänava andmetel kohal 15 huvilist väljastpoolt Paidet: Väätsalt, Koigist, Roosna -Allikult, Imaverest, Kolga-Jaanist, Järva-Jaanist ja Tallinna Arte gümnaasiumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles