Naiskodukaitsjad pakuvad sinilille märke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuskampaania «Anname au!» kestel on Järvamaa naiskodukaitsjatel toetajatele pakkuda esialgu 300 sinilillemärki ja sada käepaela. Neljapäeval olid Türil neid jagamas naiskodukaitsjad Vivika Barnabas (paremal) ja Gerly Leit.
Heategevuskampaania «Anname au!» kestel on Järvamaa naiskodukaitsjatel toetajatele pakkuda esialgu 300 sinilillemärki ja sada käepaela. Neljapäeval olid Türil neid jagamas naiskodukaitsjad Vivika Barnabas (paremal) ja Gerly Leit. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Neljapäeval algas Eesti Vigastatud Võitlejate Ühingu ja Naiskodukaitse eestvõttel  heategevuskampaania «Anname au!». Maakonna naiskodukaitsjatel on toetajatele esialgu pakkuda 300 sinilille märki ja sada käepaela.

Naiskodukaitse Järva ringkonna instruktor Taive Saar ütles, et nii märke kui ka käepaelu saab igal hetkel juurde tellida. «Tean, et naiskodukaitsjad on võtnud nõuks toetuskampaania aegu külastada asutusi ja olla kohal volikogu istungitel,» lausus ta. «Jaoskondade esinaised hoiavad silma peal ka oma piirkonna avalikel üritustel.»

Järva ringkonnal on jaoskond Türil, Paides ja Koerus. Märgid ja käepaelad jagati aktiivsematele naiskodukaitsjatele, kes neid oma kodukandi inimestele pakuksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles