Maakonna tähtsamal jahimehel polegi kabinetti

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa jahindusklubi juhti Toomas Marrandit viivad tööasjad Paidesse jahimeestele kuuluvasse majja nii harva, et oma kabinetti tal seal polegi, toolist klubi ainsana täiskohaga tööl käiva raamatupidaja Silva Milderi kabinetis on selleks küll.
Järvamaa jahindusklubi juhti Toomas Marrandit viivad tööasjad Paidesse jahimeestele kuuluvasse majja nii harva, et oma kabinetti tal seal polegi, toolist klubi ainsana täiskohaga tööl käiva raamatupidaja Silva Milderi kabinetis on selleks küll. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa jahindusklubi juhatuse ja volikogu esimehel Toomas Marrandil on Paidesse jahimeeste majja asja nii vähe, et oma kabinetti omada pole tal põhjust.

Maakonna 19 jahtkonda ligi 600 jahimehega ühendava Järvamaa jahindusklubi tööd juhtiv Toomas Marrandi võttis Järva Teataja vastu klubi ainsa täiskohaga töötaja kabinetis.

«Silva Milder on meil raamatupidaja ja direktori kt, temal on siin 300ruutmeetrises ühekorruselises jahimeeste majas oma kabinet, ülejäänud ruumid on meil nii-öelda ühiskasutuses,» selgitab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles