Autoralli viib sõitjad Harjumaale

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Sultanjants ja Siim Oja läksid Viru rallile uut võistlusautot katsetama. Kuigi nad lubasid, et võidukihutamiseks ei lähe, kannustas napp ajavahe eesmistega neid viimastel katsetel näitama ka kiiremat sõitu.
David Sultanjants ja Siim Oja läksid Viru rallile uut võistlusautot katsetama. Kuigi nad lubasid, et võidukihutamiseks ei lähe, kannustas napp ajavahe eesmistega neid viimastel katsetel näitama ka kiiremat sõitu. Foto: Toomas Hendrikson

Möödunud hooajal EAL Eesti autoralli meistrivõistlustel uue rallina sõidetud Harju Rally tõi starti ligi 80 võistluspaari ning kodune rallipublik nägi esmakordselt uut Peugeot  208 T16 R5 võistlusmasinat. Võistlejatele pakuti põnevaid katseid ning publik sai lisaks palavale suveilmale ka huvitava rallietenduse. Kuna võistlejate ja publiku tagasiside korraldajatele oli väga positiivne, siis soovitakse tänavu kõike veel paremini teha.

«Aasta 2015 on meile kui korraldajatele ka nagu uus algus. Ei muutu ainult aastanumber meie rallil vaid ka nimi- Neste Oil Harju Rally  2015. Kui sa ei mõtle suurelt, siis sa ei saa ka kunagi suureks. Ning kust ikka meie Tänakud, Kruudad ja Pärnad siis alustavad, kui mitte meie kodustelt rallidelt,» ütles Harju Rally korraldusmeeskonna liige Janno Hert.

Tänavune EAL Eesti autoralli meistrivõistluste kolmas etapp ning hooaja esimene kruusaralli sõidetakse Harjumaa teedel 29. ja 30. mail. Ralli keskus asub Jüris, kus on ka  hooldusala. Ralli start ja finiš on Rae vallas, Peetri külas. Ralli esimesel päeval sõidetakse üks publikukatse, mille algus on peale tööpäeva lõppu, et kõik huvilised jõuaks seda vaatama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles