Omavalitsusliit ja Koigi vald otsivad uut juhti

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kõljalg pääses riigikokku üle noatera, sest kui ta oleks saanud valimistel 11 häält vähem, pääsenuks täna tema asemel sinna Kalle Jents.
Kristjan Kõljalg pääses riigikokku üle noatera, sest kui ta oleks saanud valimistel 11 häält vähem, pääsenuks täna tema asemel sinna Kalle Jents. Foto: Dmitri Kotjuh

Seoses Kristjan Kõljala siirdumisega riigikokku vabaneb Järvamaal kaks poliitilist ametikohta: Koigi vallavanema ja Järvamaa omavalitsuste liidu (JOL) juhatuse esimehe oma.

Kõljala ütlust mööda määratakse Koigi vallavolikogu tänasel istungil suure tõenäosusega keegi ametnikest vallavanema kohusetäitjaks, kuni õnnestub leida uus vallavanem.

Kõljalg kinnitas, et uut vallavanemat pole valla juhid veel välja valinud ja ilmselt konkurssi ei korraldata. Ta lubas aidata vallavanemat leida ja see töö algab juba nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles