Koerus toitlustab uus köök

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile keskpäeval kogunes sadakond Koeru elanikku kaupluse ukse taha, et olla esimeste seas, kes uue poega tutvuma pääsevad.
Eile keskpäeval kogunes sadakond Koeru elanikku kaupluse ukse taha, et olla esimeste seas, kes uue poega tutvuma pääsevad. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Märtsi keskel kirjutas Järva Teataja, et Järva tarbijate ühistu Koeru Konsumis on ehitustööd lõppjärgus: valmib köök, kus esialgu saab tööd üks kokk.

Ühistu juhatuse esimees Tõnu Uibopuu ütles, et vajalikud load on olemas ning tänase päeva seisuga köök ühe töötajaga tasapisi juba töötab. Käivad teise koka otsingud. «Hetkel on selline sisseelamisperiood ning me ei tahagi, et köök hakkaks kohe alguses hirmsa hooga tööle, vaid püüame seda asja tasapisi arendada,» selgitas ta.

Uibopuu on öelnud, et Koeru Konsum hakkab edaspidi pakkuma värskeid salateid ja sõltuvalt koka oskustest võiks kohapeal valmida ka soe toit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles