Rullnokad kündsid staadioni üles

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambla vallavanem Rait Pihelgas kinnitab, et autoga kooli staadionil kihutamas käinud noormehed peavad  kahju heastama ja oma tegevusest politseis aru andma.
Ambla vallavanem Rait Pihelgas kinnitab, et autoga kooli staadionil kihutamas käinud noormehed peavad kahju heastama ja oma tegevusest politseis aru andma. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeva öösel vastu pühapäeva kihutasid kohalikud rullnokad autoga mööda Ambla kooli staadioni, jättes endast maha ülesküntud spordiväljaku.

Kui Ambla vallavanem Rait Pihelgas pühapäeva hommikul juhtunust kuulis, oli tema esimene mõte, et niisugune öine rallitamine ei saanud märkamatuks jääda ja keegi kohalikest peab midagi teadma. Ta pani pildid Facebooki üles ja palus kohalikelt abi.

Pihelga üllatuseks helistas õige pea talle üks kohalik noormees, kes tunnistas üles, et käis koos sõbraga öösel staadionil rallitamas. Õige pea potsatas Pihelga postkasti kiri, kus ka teine noormees tunnistas oma süüd.

Pihelgas ütles, et mõlemad noormehed kahetsesid kohe hommikul oma tegu ja selgitasid, et nende soov polnud staadioni katet lõhkuda.

Millises seisus noormehed öösel olid, pole võimalik enam kindlaks teha, kuid Pihelga meelest on põhjust kahtlustada, et nad võisid olla purjus.

Pihelgas märkis, et kuigi esmapilgul avanes staadionil masendav vaatepilt, on nüüd selge, et kui noormehed reha kätte võtavad, on võimalik suurem kahju kiiresti kõrvaldada. «Õnneks on nad enamasti sõitnud jooksurajal, murul on üksikud jäljed,» täpsustas ta.

Pihelgas kinnitas, et üksnes mõne tunni rehitsemisega noormehed siiski ei pääse, vaid juhtunule antakse ametlik käik ja nad peavad oma teost politseis aru andma.

Pihelga hinnangul ei saa juhtunule läbi sõrmede vaadata, sest muidu võibki noortele jääda arusaam, et öösel alevikus ringi kihutada on lubatud.

Ambla staadionil on rullnokad käinud autoga ka paar aastat tagasi. Samasugust kahju on viimastel aastatel põhjustatud teistele staadionidele, mis pole aiaga piiratud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles