Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Laupäeva öösel vastu pühapäeva kihutasid kohalikud rullnokad autoga mööda Ambla kooli staadioni, jättes endast maha ülesküntud spordiväljaku.

*Eelmisel esmaspäeval andsid riigikogu liikme vande kolm järvalast: Jaanus Marrandi, Kersti Sarapuu ja Jaak Madison. Poliitikud lootsid, et uue koalitsiooniga võib võimupüramidi tippu tõusta veel kolm järvalast: Kaia Iva, Alo Aasma ja Kristjan Kõljalg. Arvatavasti õnnestub see üksnes Kõljalal.

*Täiskasvanud puudega inimese hoolduse eest saab kohalikult omavalitsuselt toetust ligi 150 järvalast, rohkem kui paarkümmend neist on tööealised, kelle eest vald maksab ka sotsiaalmaksu.

*Järva-Jaani valla Karinu küla iseloomustab tegus seltsielu, järvi loov lubjakarjäär ja külamaja, mille valmides on rahvas hakanud pidama nii laatu kui ka tantsuringe, pidudest rääkimata.

*Laupäeva õhtul said Järva-Jaani kultuurimajas noored ja veidi vanemad rokkmuusika austajad kokku traditsioonilisel Kevadrockil. Kohaletulnud kuulsid lavalt nii karmimaid kui ka veidi mahedamaid rokipalu.

*Sihtkapital toetab ajaloohuvilisi ja kirikut stipendiumiga.

*Pühapäeva õhtul selgus Paide E-Piima spordihallis Järvamaa korvpallimeister. 2006. aastal viimati maakonna meistriks tulnud Paide Viking Window tõukas tujutult mänginud Ambla SK troonilt. Võistkonnal tuleb probleemid läbi arutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles