Südamenädala liikumisürituse jaoks saab toetust küsida

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

Järva maavalitsus koostöös kohalike omavalitsustega annavad 20.-26. aprillini toimuva südamenädala liikumisürituse tarvis toetust kuni viis eurot osaleva tööealise elaniku kohta.

Järva maavalitsus koostöös kohalike omavalitsustega kuulutavad välja projektikonkursi, et toetada 20.-26. aprillini toimuva südamenädala liikumisürituste korraldamist. Toetuse suuruseks on kuni 5 eurot üritusel osalenud tööealise elaniku kohta.

Südamenädala moto on „Sinu sammud loevad“ ja rahataotlusi südamenädala liikumisürituse jaoks ootavad  Järva maavalitsuse ja kohalike omavalitsuste südamenädala koordinaatorid hiljemalt 9. aprilliks.

Taotlusi võivad esitada asutused, ettevõtted, kohalikud omavalitsused, vabaühendused, mittetulundusühingud ja teised juriidilised isikud, väljaarvatud füüsilisest isikust ettevõtjad. Taotlusi ootavad kohaliku omavalitsuse koordinaatorid e-posti aadressidele:

Albu vald Kalju Kertsmik,kertsmik@albu.ee 

Ambla vald Helle Põllu,helle.pollu@jarva.maavalitsus.ee

Imavere vald Teele Kukk,teele.kukk@imaverevv.ee

Järva-Jaani vald Helle Põllu,helle.pollu@jarva.maavalitsus.ee

Kareda vald Terje Kuusmann,terje@kareda.ee

Koeru vald Jaak Tammik,jaak@maaspordikeskus.ee

Koigi vald Kaie Altmets, kaie@koigi.ee

Roosna-Alliku vald Tiina Guutmann,tiinaguutmann@gmail.com

Paide vald Margo Hussar, margo.hussar@paidevald.ee

Paide linn Elo Öösalu, elo.oosalu@paidetervis.ee

Türi vald Mati Sadam, mati.sadam@mail.ee

Väätsa vald Helle Põllu,helle.pollu@jarva.maavalitsus.ee

Taotluses peab olema kajastatud taotleja kõik kontaktandmed, ürituse nimi, toimumise kuupäev ja kellaaeg, toimumise koht, tegevuse lühike sisu. Toetuse suuruseks on kuni viis eurot üritusel osalenud tööealise elaniku kohta.

Toetuse saamise tingimuseks on hiljemalt 27.aprilli tööpäeva lõpuks esitatud üritusel osalenute originaalregistreerimislehed ja kolm fotot sündmusest e-posti teel. Toetuse täpne suurus sõltub südamenädalal osalenud elanike arvust. Toetus eraldatakse ainult arve alusel.

Südamenädala tegevusi rahastatakse Järva Maavalitsuse ja Tervise Arengu Instituudi vahel sõlmitud koostöölepingu raames programmi „Tervislikke valikuid toetavad meetmed 2013-2014“ tegevustest ja sellele laienevad „Struktuuritoetuste andmisest ja kasutamisest teavitamise, selle avalikustamise ning toetustest rahastatud objektide tähistamise ja Euroopa Liidu osalusele viitamise tingimused ja kord“. Määrused ja logod on kättesaadavad internetiaadressilt: www.struktuurifondid.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles