Eksimused esimestel minutitel tõid Paide jalgpalluritele kaotuse

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Linnameeskond sini-punastes särkides mängimas fotol Levadiaga.
Paide Linnameeskond sini-punastes särkides mängimas fotol Levadiaga. Foto: Peeter Langovits

Paide Linnameeskonna peatreener Urmas Rooba ütles pärast 1:2 kaotust Tallinna Levadiale, et viik oli väga lähedal ja saatuslikuks sai esimesel poolajal toimunud kärisemine vasakust äärest.

Jalgpalli Eesti meistriliiga jätkus pärast väikest koondisemängudest tingitud pausi ning neljanda vooru avasid reede õhtul tiitlikaitsja Tallinna Levadia ja Paide Linnameeskond.

Levadia läks juba 21. minutiks 2:0 juhtima, kui tiitlikaitsja mõlemad väravad sepistas Ingemar Teever (4., 21.). 71. minutil tõi mängu pinget aga Paide ründaja Vjatšeslav Zahovaiko, kelle efektne käärlöök tegi seisuks 2:1. Viigini Paide enam siiski ei jõudnud. Levadia tõusis enne lapäevaseid mänge turniiritabelis 8 punktiga kolmandaks, Paide on 1 punktiga kaheksas.

Paide linnameeskonna peatreener Urmas Rooba kommentaar Soccernetile:

Otsustavaks said need väravad esimesel poolajal, esimene värav tuli juba viiendal minutil. Me oleme rääkinud sellest, kuidas sellises olukorras mehi katta tuleb, aga ei teinud nii, nagu oleksime pidanud tegema, seekord eksisime. Esimene värav tõmbas kohe algul Levadialt natuke pinge maha, see ei olnud meile hea, nad said rahulikult mängida. Teine värav tuli ka suhteliselt kiirelt otsa, samamoodi läbi vasaku ääre. Vastased kasutasid [Rene] Puhke kogenematuse ära, tal oli hooaja esimene mäng, sealt vasakust äärest meil esimesel poolajal kärises.

Mängu üldpilt oli täitsa okei. Eriti teisel poolajal, kui hakkasime rohkem palliga mängima ja suutsime momente tekitada.

Meie värav oli ideaalne - ilus söödumäng ja hea lahendus, õige tsenderdus täpselt jala peale ja realiseerimine ilusti nurka. Värava üle on väga hea meel, aga kripeldama jääb teise poolaja kaks-kolm minutit, kui meil oli veel paar head momenti. Oleksime pidanud külma närvi hoidma ja need olukorrad ära lahendama. Nii et kaotus jääb ikkagi natuke kripeldama, viik oli üsna lähedal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles