Paidet juhib neli naist

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paide linnavolikogu kinnitas üleeilsel erakorralisel istungil Paide abilinnapeaks Ülle Leesmaa.

Samuti kinnitati neljaliikmeline linnavalitsus, kuhu kuuluvad lisaks Leesmaale Paide linnapea Siret Pihelgas, finantsnõunik Kaja Kört ning haridus- ja kultuurinõunik Edith Tänavots. Leesmaa kuupalgaks määras volikogu 1700 eurot ning Kört ja Tänavots saavad töö eest linnavalitsuses palgalisa sada eurot kuus. Naiste võimule tuleku vastu ei olnud ka opositsioon ning selle poolt hääletasid kõik istungis osalenud 19 volinikku.

Ülle Leesmaa (43) on viimased seitse aastat juhtinud MTÜd Lõuna-Järvamaa Koostöökogu ning enne seda Järva maavalitsuses sotsiaal- ja tervishoiuosakonda. Leesmaa ütles, et kaalus pikalt ettepanekut asuda tööle Paide abilinnapeana ja kuna koostöökogus sai üks tööring täis ja uus algab sügisel, siis sooviski end uues ametis proovile panna. Ta arvas, et enne sügist pole koostöökogule uut juhti vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles