Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

*Juba tosin aastat Imavere vallas kurke kasvatanud Kuido Paimla proovis tänavu esimest korda tavaliste kurkide kõrval kasvatada ka südame- ja tähekujulisi kurke.

*Tallinnas Stenbocki majas lihvitakse juba nädalaid koalitsioonilepingut. Võimuvahetuses palju kogenenumad Paide poliitikud tunnistavad, et neil on võimuliidu lepingud sahtlis juba ootamas.

*Kareda valla kodulehel on kuulutus, mis teatab, et nad palkavad Peetri koolile uue direktori.

*Viimastel aastatel on puukborrelioosi haigestumine Eestis järsult tõusnud, haigestumise kasvu on märgata ka Järvamaal. Terviseameti andmeil haigestus 2013. aastal puukborrelioosi 23, eelmisel aastal aga 29 inimest.

*Kolmapäeva õhtupoolikul jõudis maakonda enam kui 8000 kilogrammi Euroopa Liidu toiduabi, mille jagamisega tegeleb maakondlik Toidupank koos omavalitsuste sotsiaaltöötajatega.

*Olgu tegu salati või kalaroaga, ei saa see olla tervislik, kui selle valmistaja pole järginud olulisi hügieenireegleid, rõhutab Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli kokkade õpetaja Marje Vesing.

*Homme pälvivad Järvamaa noore spetsialisti stipendiumi Türi ühisgümnaasiumi õpetaja Mariliis Aren ja Viking Window tisler Heimar Kespre. Mõlemad stipendiumisaajad on Järvamaalt avastanud hea elukeskkonna ning siit pagemist ei plaani.

*Vigastatud korvpallurid võivad kukutada Ambla ülemvõimu. Viimased kolm aastat Järvamaa korvpallimeistriks tulnud Ambla SK meeskond vaevleb finaali eel tõsistes raskustes. Kui vigastatud mängumehed on nende võistkonda tublisti nõrgendanud, siis vastane muutub üha tugevamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles