Nädalavahetus toob Paidesse hulga hüppajaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Kaasik
Katrin Kaasik Foto: Dmitri Kotjuh

Laupäeval ja pühapäeval peetakse Paide linna võimlas viiendaid Paide lahtiseid meistrivõistlusi batuudihüpetes, kuhu tuleb rekordarv, rohkem kui sada last ja noort.

Paide võimlemiskooli trampoliinitreener Katrin Kaasik ütles, et esmaspäevase seisuga oli osalejaid kirjas 108. «See on meie võistluse rekord, tavaliselt on meil osalejate arv jäänud 70-80 ringi,» märkis ta.

Tallinna, Tartu ja Kanepi batuudihüppajate kõrval teeb koduvõistlusel kaasa ligi 30 võimlemiskooli kasvandikku. Kaasikule tegi eriti rõõmu väiksemate hüppajate suur arv. Koos tüdrukutega käivad trampoliinitreeningutel ka väikesed poisid. Et Paides valitseb poiste seas huvialana jalgpall, on see Kaasiku arvates hea tulemus. «Paide võimlemiskool sai esimese trampoliini 2009. aastal ning alustades oli meil kaks rühma ligi 20 kaheksa- kuni 14aastase lapse ja noorega. Nüüd on meil kuus rühma ning 60 hüppajat, kellel vanust kahest kuni 46 eluaastani ehk ala on harrastajaid aastatega tublisti kasvatanud,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles