Klubi tähistas turniiriga sünnipäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval toimus Paide võrkpalliklubi 15. sünnipäevaturniir. Paide E-Piima spordihalli oli kogunenud 15 võistkonda 110 inimesega üle Eesti.

Kaheksa tunni jooksul peeti kokku 45 mängu ja selgitati parimad. Kolmes alagrupis, kus võeti arvesse ka eelmise aasta tulemusi, mängiti alagrupimängud. «Eksimusi ei võinud lubada keegi, kuna süsteem oli karm,» ütles Paide võrkpalliklubi juhatuse esimees Piret Reinfeld. «Esikolmikusse said ainult alagruppide esimesed kolm võistkonda, kes omavahel karikakohad pingelistes mängudes jagasid. Korraldaja soov oli moodustada võrdsed alagrupid, mis sellel aastal ka õnnestus.»

Paide võrkpalliklubi võistkonnal oli alagrupis õnne, sest 1 : 1 mängitud mäng VK Dynamo võistkonnaga viis selleni, et paremuse selgitamiseks tuli arvutada kõikide mängude punktide suhet. Õnneks oli korraldajaklubil punktisuhe napilt parem, mis viis nad esikolmikusse. Seal oli taas väga põnev heitlus, kuna kõik võistkonnad mängisid omavahel mängud viiki ja tuli jällegi arvutada punktide suhet. Turniiri võitis Neemeco (Lidia Danilova, Maria Sihver, Kerli Onno, Mikk Lellsaar, Erki Tammenurm, Mikk Markus Sihver, Märt Lellsaar). Teise koha sai Paide võrkpalliklubi (Kadri Toom, Piret Reinfeld, Anne Põder, Veiko Tihemets, Hannes Reino Alber ja Meelis Jasson.) ja kolmanda koha võistkond Kiisud (Kädi Böcker, Anna-Liisa Peetmaa, Janeli Palits, Elari Murd, Vaido Sooäär, Jaagup Pihu).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles