Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Türi vallavalitsus sai hiljuti teada, et nad võivad saada 14 aastat tagasi Türi vallas Tännassilma külas surnud Ilmar Pusilt päranduseks Saaremaal mere ääres asuva 40 hektari suuruse kinnistu.

*Sotsiaalministeerium pakub uuest aastast sotsiaaltöötajate elektriautosid tasuta omavalitsustele tingimusel, et neid ei müüdaks maha ega kasutataks väljaspool sotsiaalvaldkonda.

*Bussijaam jääb kauemaks avatuks.

*Mehe õhutusel lilli kasvatama hakanud Ave Viimsalu Väätsalt külvas tänavu esimest korda müügiks ka tomati-, kurgi- ja paprikataimi. Nii nagu lillede puhul, ikka neid, mida on kasvatatud koduaias aastaid, sest kindel kaup toob rahulolevaid kliente.

*Järvamaa esimesele töömessile on tööjõuga hädas olevad ettevõtted oodatud tutvustama töökohti video vahendusel ja külastajatel tasub mõelda enda parimate külgede esiletoomisele, sest lihtsalt messilt läbi jalutada ei pruugi te ettevõtjale meelde jääda.

*Koduõuele lastele liivakasti, mängumaja või kiike ehitada sobib hästi puit, mis on olnud varem sarikas, euroalus või laudvooder, leiavad meisterdamishimulised järvalased.

*Endine Eesti koondise väravavaht Sergei Lepmets sai II liiga avamängu avapoolajal punase kaardi ning jättis Türi Ganvixi väljakule kümnekesi. Tulevik on selgusetu: patustaja karistusaja pikkus pole veel teada, varuväravavaht käib aga Norras tööl.

*Koeru vald võtab sel aastal 235 000 eurot investeerimislaenu, laenu pakkuja leidmiseks kuulutas vald välja riigihanke. Koeru valla abivallavanem Toomas Tammik kinnitas laenu võtmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles