Mudilaste kinohommikud Paides jätkuvad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Paide kultuurikeskuse esimesel lastele ja nende vanematele mõeldud kinohommikul oli külastajaid paarikümne jagu, kuid siiski soovib kultuurikeskus samasuguste hommikutega jätkata. Kultuurikeskuse müügitöö korraldaja Maive Premet tõdes, et asi võis olla ka filmis («Teine parim hotell terves Indias» – toim). «Film oli pisut üle kahe tunni pikk ja ega sellist aega pisikesed ikka emmest eemal olema pole nõus,» märkis ta.

Premet täpsustas, et esimesel korral olid kaasa võetud lapsed nooremad kui aasta. «Üldiselt näis mulle, et ega neist vanematest keegi väga filmi vaadata ei saanud.»

Ta rõhutas, et Paide kultuurikeskuse mudilaste kinohommikud ei ole traditsioonilised beebikinod, kus toimuvad enne filmi püreede ja mähkmete esitlused, vaid eesmärk on pakkuda väikelaste vanematele kinoelamust. Premet lisas, et lapsi valvavad ja mängivad nendega filmi ajal saaliteenindajad, aga nad pole kutselised hoidjad. «Iga vanem peab muidugi ise teadma, kas tema laps lepib paariks tunniks võõrastega ja jääb sel moel mängima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles