Eesti OTT jagas väiketootjatele hüva nõu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel laupäeval Paides peetud Eestimaa talupidajate keskliidu ja Eesti OTT (organiseerib kaubavahetust tootjalt tarbijatele – toim) korraldatud teabepäeval tutvustati talutoidu tootjatele loodavat portaali.

Ettevõtmisel viibinud Koigi vallas tänavakaubandust korraldav Kaie Altmets ütles, et uus portaal annab talupidajatele võimaluse paremini müüa kaupa ka väikestes kogustes. Talutoodete müügiga tegelev Altmets usub, et talutootjad vajavad veebiplatvormi, millega oma toodangut turustada, teha ühishankeid ja ühistellimusi. «Kahju kohe, et OTTi teabepäeval nii vähe maakonna väiketootjaid oli, sest portaali tegevust olid tutvustamas selle loojad ja neilt sai kõike juurde küsida,» lisas ta.

Eestimaa talupidajate keskliidu turundusnõuniku Sirkka Pintmanni ütlust mööda kulges Paides teabepäev töökas meeleolus. Lisaks elavat tähelepanu pälvinud Eesti OTT MTÜ ja IT-ettevõtte Bo Technologies koostöös sündiva veebiplatvormi kohta tunti huvi ka talupidajate keskliidu katuskaubamärgi vastu, mille taotlemine avatakse 1. aprillil. Tingimuste kohta lisateavet leiab Eesti OTTi kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles