Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Neljapäev oli tulvil üllatusi: Paides vahetus võim, linlaste postkasti potsatas lendleht, mis koosnes Äripäevas avaldatud artiklitest, kus kajastati Janno Lehemetsa pankrotti.

*Kuigi Türi viies tulbipäev on Jaapani-teemaline – loenguid peavad jaapanlased, saab teada, mis on ikebana, moribana, nageire ja süüa sušit –, on külastajatele kõige tähtsamad ikkagi uued tulbisordid.

*Emise metsaflirt kindlustas peremehele mitme aastase toiduvaru.

*Koeru vallas Väinjärve ääres võib märgata lammutatud hüppetorni asemele pandud ümarposte, mis lubavad oletada, justkui on plaanis hüppetorn taastada. Koeru vallavanema Aldo Tamme kinnitusel see nii ongi.

*Swedbanki Paide kontori juhataja Maie Põder hoiab suuremal osal ajast oma töökabineti ukse avatud, sest suhtleja inimesena tahab ta näha ja vestleb rõõmuga kõigiga, kes tema poole pöörduvad.

*Aastaid Eestis ja Soomes meditsiiniõena töötanud Eliina Pind (28) tegi aasta tagasi otsuse jätta elu- ja töökoht Soomes, kolida tagai Eestisse armsama juurde ja õppida pärimusmeditsiini.

*Kui Kaitseliidu Järva maleva tagalajuhataja Lauri Lipp (55) tahaks, võiks ta igat päeva alustada saja kätekõverdusega. Enam ta ei taha, vaid pühendub reservväelase põlves hoopis jooksule.

*Järvamaa kutsehariduskeskuse õpetajal Ann Valangul (30) on saladus: ta ei suuda panna vastu kiusatusele trepijooksuga kõrghooneid vallutada. Käime-katuseid-mööda-momente läheb koolitööst vabal ajal ikka tarvis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles