Lasterikkad pered koondusid ühe mütsi alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel nädalal registreerisid Järvamaa lasterikkad pered ametlikult mittetulundusühingu, millega nad kuuluvad Eesti lasterikaste perede liitu.

Järvamaa lasterikaste perede ühenduse esindaja Katrin Pullisaar täpsustas, et ühendus sai alguse Imavere seitsme lasterikka pere liidust. Kohe tegid nad koostööd ka üle-eestilise organisatsiooniga. Imavere perede tegemistest said aga teada teisedki ning tundsid Pullisaare ütlust mööda samuti liitumise vastu huvi. Nüüdseks on ühenduses 23 Järvamaa peret, kus kasvab neli või rohkem last. «Arvestusse lähevad kõik alaealised ja kuni 26aastased päevases õppes õppivad lapsed,» lisas Pullisaar.

Pullisaar toob liitumise hea poole pealt välja ka parema juurdepääsu olulisele teabele ning võimalust taotleda perekaarti, millega pakub soodustust oma toodetele või teenustele ligi 200 ettevõtet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles