Kurgikasvatushooaeg algas seemnete jagamisega

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imavere vallas Eistvere külas kurke kasvatav Kuido Paimla (pildil koos abikaasa Kristiga.
Imavere vallas Eistvere külas kurke kasvatav Kuido Paimla (pildil koos abikaasa Kristiga. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Põltsamaa Felix jagas sellel nädalal ühes tarnelepingute sõlmimisega kätte ka vajalikud kurgiseemne kogused, oma osa sai ka Imavere vallas kurke kasvatav Kuido Paimla.

Kuido Paimla ütles, et tema kurgiseemne kogus on suurem kui eelmisel aastal. «Elu peab pidevalt ikka arenema ja nii suurenema kurkide kasvatuspinnad kui ka kogused,» sõnas 2009. aastast kurke kasvatav Paimla.

Paimla oli üks neist kümnest pikaajalisest kurgikasvatajast, kellega Põltsamaa Felix sõlmis sellel nädalal tarnelepingud ja jagas kasvatamiseks vajalikud kogused kurgiseemneid. ASi Põltsamaa Felix turundusdirektor Marek Viioli täpsustas, et ettevõte annab igal aastal märtsi lõpus kasvatajatele spetsiaalse sordi kurgiseemneid, et tagada tootmiseks vajalik ja piisav kogus parimaid eestimaiseid kurke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles