Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

*Türi vallavolikogu otsus liita Kabala kool-lasteaed Retla kooli ja Oisu lasteaiaga rõõmustas kohalikke elanike niipalju, et nad kinkisid kooli säilimise eest võidelnud Maris Huopolainenile kaks torti.

*Uut õppeaaastat alustavad Türi põhikooli algklassiõpilased tõenäoliselt ühtses vormis. Koolis tehtud küsitluse põhjal on niisuguse otsusega rahul nii vanemad kui ka õpilased.

*Metsavendade jäljerajad teise maailmasõja järgsetel aastatel Järva- ja Harjumaa piiril asuva Mustla küla väljamägedel ja soosaartel said saatuslikuks nii Pöiatu-Jüri kui ka naabertalu pererahvale.

*Türi talunike algatusel ette võetud avatud talude päev on tänavu esimest korda üle-eestiline ja on lootust, et selles lööb kaasa sadakond talu.

*Eelmisel nädalal olid Pärnus maastikuvibu laskmise sisemaailmameistrivõistlused. Osales 322 laskjat 24 riigist. Edukalt olid väljas ka Türi vibukooli kasvandikud.

*Inimesed kasutasid karjäärikiirabi teenust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles