Noortemessil jagus tegijatele tunnustust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval oli Paide kultuurikeskuses noortemess «Lingid tulevikku», mille käigus tunnustas Järvamaa Rajaleidja keskus oma häid koostööpartnereid.

Rajaleidja juhataja Eve Siilaku ütlust mööda tänati ka muusika-aastale pühendatud kollaaživõistluse võitjaid ja nende juhendajaid.

Maakonna parima tugispetsialisti tiitel ja sellega kaasnev meene Kuldne Link läks Maili Antonsile, kes Siilaku ütlust mööda vääris tunnustust sisuka, järjepideva ja tulemusliku tegevuse ning koostöövalmiduse eest Aravete keskkooli sotsiaalpedagoogi ja karjäärikoordinaatorina. «Maili innustab õpilasi osalema Rajaleidja keskuse tegevustes, mis aitavad edasises elus paremini hakkama saada, Rajaleidja keskuse spetsialistid tunnevad ennast Aravete koolis oodatuna ja meie kohtumised õpilastega on alati hästi korraldatud,» põhjendas Siilak. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles