Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Eelmisel kolmapäeval avanes Järvamaa haigla polikliinikus enneolematu vaatepilt. Kaks politseinikku viisid hoonest välja arsti, kes ilmselgelt ei soovi oma töökohalt lahkuda.

*Esmaspäeval Paide kultuurikeskuses peetud Järvamaa noortemessil tungles rahvas bokside juures, kus sai katseid teha, ja seisatus laudade ees, kus pakuti kooke.

*«Kes valvab sinu asju?» Just sellise küsimusega sinivalge paberilehe võivad alates sellest nädalast leida oma ratta küljest need, kes on jätnud selle järelevalveta või lukustamata.

*Laupäeval oli Paide kultuurikeskuses linna laste lauluvõistlus.

*Laupäeva hommikul Türil ja Paides ennast ja oma sõjatehnikat näidanud Ameerika Ühendriikide sõdurid tekistasid kohaletulnutes suurt elevust. Vanataadid said sõjajutte vesta, lapsed masinatel turnida ja kõigil oli vaba voli pilte klõpsida.

*Laupäeval Idu-Virumaal Tammikul olnud Eesti noorte meistrivõistlustel tulid SK Vargamäe tõstjad klubide arvestuses esikohale ja tõid koju hulk medaleid.

*Paide Viking Window korvpallimeeskond võitis nädalavahetusel kaks kohtumist ja edenes Eesti meistrivõistluste teises liigas poolfinaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles