Puuduv varustus hakkab ratturi rahakoti peale

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

«Kes valvab sinu asju?» Just sellise küsimusega sinivalge paberilehe võivad alates sellest nädalast leida oma ratta küljest need, kes on jätnud selle järelevalveta või lukustamata.

Käesoleval nädalal hakkavad politseinikud Järvamaal pöörama suuremat tähelepanu jalgrataste turvavarustuse kasutusele ning juhivad omaniku tähelepanu ka ratta lukustamise vajadusele.

Paide politseijaoskonna noorsoopolitseinik Malle Hermanson sõnas, et eelmisel aastal sai politsei Järvamaal vaid viis rattavarguse teadet, neist neljal juhul jõudsid nad varastatu jälile ja omanik sai ratta tagasi. «2013. aastal oli rattavargusi väga palju, sest tuldi ka väljastpoolt maakonda siia vargile,» lausus ta. «Kuigi uurimine tuvastas vargustega tegelenud isikud, ei olnud politseil võimalik omanikele rattaid tagastada, sest nende asukohta ei olnud võimalik välja selgitada, rattad olid omanikke vahetanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles