Vargamäe tõstjad näitasid oma paremust

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskel Teet Karbus ja III koht Robin Kivirand.
Keskel Teet Karbus ja III koht Robin Kivirand. Foto: Erakogu

Laupäeval Idu-Virumaal Tammikul olnud Eesti noorte meistrivõistlustel tulid SK Vargamäe tõstjad klubide arvestuses esikohale ja tõid koju hulk medaleid.

Spordiklubi Vargamäe esindus oli meistrivõistlustel üheksa poisiga, kellest seitsme tulemus läks võistkonna arvestusse. Need seitse poissi tuli välja valida treener Ahti Uppinil. «Raske valikuid teha polnud, sest kaks noortõstjat olid kindlalt teistest nõrgemad. Nemad pidid suutma täita võistluste normatiivi 120 Sinclairi punkti,» selgitas Uppin. «See nõudis suurt eneseületust, sest mõlemad poisid, võistluste noorim kaheksaaastane Kevin Kazlauskas ja Roger Rämson, pidid alustama isiklikest rekorditest. Nad said hakkama!»

Noortemeistriks tulid Tom Aunapuu, Armas Reisel ja Teet Karbus. Hõbe- ja pronksmedaleid võitis veel viis tõstjat. Ridamisi sündis ka uusi rekordeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles